E-mail: admin@tro.dk
Dato for offentliggørelse
21 Jul 2017 21:33

Aajonus Vonderplanitz har en usædvanlig lidelseshistorie. 
Født ind i en voldelig familie. Bebrejdet og afstraffet på mange måder, bla. for sin autisme, en misundlig lillebror, der aldrig tilgav ham, at han fik opmærksomhed af moderen og prøvede at tage livet af ham.

Og sygdom i alle ender og kanter. Stivkrampevaccinationer hvert halve år pga. de rustne søm, broderen stak i ham, låst kæbe, autisme,  vacciner med kviksølv, formaldehyd og aluminium osv.

Han siger, at han kunne læse folks tanker, og tilføjer den overraskende konstatering, '…, som alle autistiske børn kan!' Interessant. Han siger, at 90% af det, der kommer ud af en voksens mund er løgn, og det autistiske barn har en evne til at gennemskue det med det samme. Ligesom helt små børn i øvrigt ofte har, men tvinges af opdragelsen til at acceptere det. For et autistisk barn er det umuligt at fornægte sandheden, så de lukker sig af for omverdenen. 

AV. siger, at der selvfølgelig ikke findes en kur - der findes i øvrig meget, meget få egentlige kure fra den kant - tilbudt af den farmaceutiske industri mod autisme. Det begynder i dag at komme frem, hvordan vacciner, der indeholder stoffet Theramisal og dermed kviksølv, med stor sandsynlighed er med til at trigge autisme. Men der findes måder, iflg. AV., hvorved man kemisk - forstået som diætisk - kan justere autisme. 

AV.'s mor var sygeplejerske, og for hende var det altid vacciner (tetna-shots), piller og vacciner, penicillin galore!, der var løsningen - selvom hun hele tiden sagde, at piller ikke var godt for børnene. Der foregik en krig indeni hende selv. Han fik som 12-årig appentinitis, der blev mis-diagnosticeret som appendicitis, blindtarmsbetændelse. Så de fjernede for en sikkerheds skyld blindtarmen - det gjorde man sgu dengang! Hvis den farmaceutiske industri og lægevidenskaben ikke forstod noget, var det nok fordi, mente man, der ikke var noget formål med det på planeten! 

Blindtarmen er - er der nogen der har forstået i dag ved at undersøge den - et arkiv, et bibliotek for alle de bakterier, der nogensinde har været i kroppen, de findes der. OG også information lagret om, hvad kroppen skal gøre med dem. Så kroppen kan reagere i 20-40 minitter. Ellers skal den bruge op til 22-42 timer, og det sker hos folk, der mangler blindtarmen. Kroppen skal ført til at gen-analysere infektionen. AV har konkluderet det ved egne undersøgelser. I 2010 er der en medicinsk forsker, der har konkluderet nøjagtig det samme. 

Som 15-årig fik han sin anden polio-vaccine, hvilket forårsagede angina pectoris og senere juvenil diabetes, der skulle være irreversibel iflg. lægevidenskaben - ligesom psoriasis, angina. Som 19-årig var han narkoman og alkoholiker. Han var i så stor smerte, at han ikke kunne dyrke sport, han skulle drikke kaffe for at komme ud af sengen om morgenen, tog benzadrin og røg to pakker cigaretter uden filter. Han udviklede blod- og knoglecancer. Han bestråles for det og senere får han kemo-terapi. 

Som autistisk var han i stand til at leve som programmør. Han kunne skrive et computerprogram på på et par timer, hvilket tog andre op til 6 måneder. Han læste løsningen i hjernen. Men når han kom hjem i den helt tomme lejlighed uden møbler, smed han sig på gulvet i smerte, og havde ikke engang kræfter til at sidde på et potte og pisse og skide, så han gjorde det på gulvet. Med armene trak han sig lidt længere hen ad gulvet for ikke at ligge i det. To frivillige hjalp ham med at rydde op.

Han var en rain-man, og folk fra fx IBM brugte ham. Han blev trænet af dem, men siger, at de egentlig udnyttede ham. Der var en professor i røven på ham på arbejdet, der skrev designet og den rigtige stavning.

Helbredelses-rejsen
Det var 'meningen', at han skulle dø som 21-årig. Alle benene i hans mund var blottede pga. canceren og nedbrydningen af kroppen. Han indtog cola, sukker og andet shit. Så var der en ung sort dreng, der tilbød ham rå mælk og rå gulerødder. Efter 10 dage lukkede hans autisme ned og han var i stand til at forstå sprog. Det tog dog 2.5 år at gendanne knoglerne omkring tænderne. 

Han fik at vide, at alt skulle koges til døde og disinficeres, og at han ville får bakterieangreb af alt, der var råt. En af lægekunstens store svindelnumre. Men nu fik han såkaldt 'levende enzymer' hvilket ikke findes, for det er protein-strukturer. Bakterier er levende, og vores krop består af 99% bakterier. Når man tager en antibiotikakur, dræber man en portion af dem. 

Som 22-årig læste han sin første bog, for nu var han jo fri fra autismen. Det var meget besværligt, for alle ord skulle slås op. Han studerede senere ernæring, da han kom i kontakt med en ernæringsekspert. Denne anbefalede rå-varer: rå æg, rå mælk, rå grøntsager - dog ikke råt kød, det kom først til senere. Så blev han veganer - altså non-lacto-ovo og grønstsagsspiser. Det skulle han aldrig have gjort, for så gik det ned ad bakke igen. Han tog sin cykel og ville leve på landet med naturen, osv.

Han fik leukemi igen, tabte hele sin vægt. Men han levede stadig ude i det hårde vejr og sov i sovepose. Stress er at leve udendørs. I gamle dage gjorde man det hele tiden. 

Som 48-årig var han ved at dø igen. Da han boede hos eskimoer i Alaska, rådede de ham til at spise råt kød. Han tog det som en joke og deres forsøg på at få en vegetar ned med nakken. Så han valgte at gøre kort proces og faste sig ihjel. Det ville ca. tage 1-2 måneder, regnede han ud. Han valgte en gammel indiansk begravelsesplads i Sct. Martina, Californien. Her boede der også en flok koyoter, der vækkede ham hver midnat med deres hyleri og legesyge. De spillede spil med ham, for det gør koyoter. Indianerne kalder dem 'tricksters' og fortæller mange historier om dem. AV. kunne føle, hvordan de bevægede sig rundt, han havde stadig lidt af sin gamle autisme i behold. 

Til sidst kunne han mærke alle 11 koyoter. Og den nat slog de en kanin ihjel og tilbød ham den ! Der serverede den for hans fødder, den var pænt åbnet, så han nemt kunne få fat i kødet. Noget af en udfordring for en filosofisk vegetar, der var medfølende overfor dyr, samtidig med at han var bange for råt kød - for så dør man jo af parasitter, miserabelt og pinefuldt i løbet af 48 timer. Det havde hans onkel fortalt hans fætre dengang, de gik på kaninjagt. De skal steges til de er brune indvendig. 

Dilemma 
Og dog! Han var jo klar til at dø, og han tænkte: koyoterne er smarte, de vil hjælpe mig med at dø hurtigt. Han tvang sig til at spise kaninen. Ved den ca. 12 mundfuld opdagede han, at det smagte utrolig godt. Dilemma igen. Så han åd næste 1.5 kilo, for det var en stor kanin. Han tog tilbage til sin seng for at dø. Han var sikker på, at han var ved at dø, for han følte sig lykkelig. Altså det lysende øjeblik før døden. Han kendte det, for han havde haft 3 nærdøds-oplevelser på operationsborde. 

Men han vågner næste dag og har fin energi. Det var ved i 3-4 dage, og intet dårligt skete! Så blev han klar over, at indianerne og eskimoerne ikke løj for ham overhovedet. Så begyndte han at jage fugle og egern og alt muligt kræ. Selv skorpioner (væk med giftbrodden). Vi har en indbygget tabu-aversion mod råt kød. Men alligevel steger vi en nærmest rå bøf i teriaki-sovs, carpaccio er råt kød, sushi er rå fisk. En bøf stegt 'rare' er stort set rå. Tatar er råt hakket kød. Rå æg har været almindeligt, før æggebranchen i det industrialiserede landbrug svinede det til med salmonella. Rå mælk også. 

Han drikker derefter en liter råmælk om dagen. I det hele taget går han på en rå-føde-diæt. Han tager 25 kg. på i løbet af 2.5 måneder. Han lignede en nedskaleret Arnold Schwartzenegger - for første gang i sit liv udviklede han en muskelmasse.

AV. begynder at give ernæringsråd. Og han tager til det nærmeste medicinske forskningssted for at se i arkivet, om der var nogen studier, der viste, at råt kød giver parasitter. Til sin overraskelse fandt han, at der ikke var en eneste. Det hele var noget fup, som vi ukritisk har viderebragt. Det viste sig også, at 99,99 % af alle salmonelletilfælde stammer fra tilberedt mad. 

Vi kender historien om Rockefeller og Carnegie, der startede hele cirkusses med medicinalindustrien. Herfra stammer en hel række myter om sygdom og sundhed. Her gik det galt, og i dag er vi fuldstændig fucked-up og snotforvirrede mht. sundhed, ernæring og medicin. Vores miljø er gennem-forgiftet pga. Rockefellers anden hovedgesjæft: olieindustrien. Altsammen for at vinde kontrol over menneskeheden.

Mange indfødte folkeslag har som hovedbestanddel i deres diæt rå mælk fra deres husdyr. Og de klarer sig raske igennem temmelig hårde klimatiske forhold, udendørs i utætte huse - i bjernene. Det er meget sundere end os. AV. siger 100% fri for sygdomme, sålænge de blev ved rå mælk og råt kød. 

Pasteuriseret og homogeniseret mælk taber sin næringsværdi og bliver nærmest til gift for kroppen. Ved 400 begynder enzymerne at blive uvirksomme, så de ikke længere hjælper med at danne væv og ikke hjælper med at fordøje maden. Ved 450 sker der en destabilisering af vitaminerne. Ved 490 er nedbrydelsen af enzymerne fuldført. Ved 40-530 er vitaminerne ødelagt. Ved 620 kan kroppen ikke engang dekonstuere dem længere. Derover nedbrydes proteiner til ubrugelige. Kalken bliver 50% ubrugelig efter varmebehandling til 660. I dag laver man ultra-pasteurisering til 1350, så stort set alt 'liv' i mælk er ødelagt. Mange mennesker i dag har udviklet lactose-intollerans og forskellige allergier. 

Asiater, siger man, er født lactose-intollerante. Det skulle være deres geners skyld. Iflg. AV. er det en myte. Husk lige, at Asien inkluderer Indien, og de er vilde med komælk. Koloniherrerne har spredt dette rygte, fordi de ikke ønskede det, som råmælken kunne: beskytte mod forurening og gift fra vacciner. AV. har mange klienter fra Asien. Der var en artikel i en kinesisk avis, der fortalte om, hvordan de tynde kinesere blev robuste som amerikanere. 

Udo Erasmus er en person, der forgiftede sig selv ved at gå barfodet hippie-style gennem rosenhaver, som han havde vandet med pesticidholdigt vand. Han havde læst et sted, at fedt hjælper med hive giften ud af kroppen. Hvor der er fedt i kroppen, der der koncentrationer af toxiner. Indtagelsen af rå fedt fra dyr (eskimoerne gnaver løs på det), rå mælk, fløde, smør, rå ost. Udo E. anbefaler også koldpressede olier. De er også meget afgiftende, selvom de ikke stabiliser, mens de afgifter. AV. regner smør som det vigtigste. Fløden er til gengæld bedre for hjernen og nervesystemet end smør. 

Der er en del diætist-eksperter, der har været inde på det. De siger: frys kødet og smørret, før man spiser det. I forsøg med dyr fik alle dyrene, der åd frosset optøet kød hudsygdomme. 

Svindelnummeret om fedt
Folk er desuden bange for at blive tykke. Man kan forstå, at supersize-folk er bange for det (det de guffer jo løs alligevel). Blandt unge piger kører der en anoreksi-kult. I modebladene kører denne syge trend også. I gamle dage var det sådan, at hvis en tynd kvinde blev gravid, ville hun sandsynligvis dø - og hendes barn med. Og manden blev så overladt med barnet. Derfor var runde kvinder i høj kurs. De tynde blev tit prostituerede. Det gælder stadig i flere kulturer. 

Man kan i øvrigt have en relativt høj fedtprocent i kroppen, når man spiser rå mad med fedt i. For det rå fedtmolekyle er meget lille. Når man tilbereder fedt, svulmer det op til 50-100 gange dets oprindelige størrelse. Ekstemt overvægtige mennesker taber drastisk ved en rå-diæt. Giften sidder i fedtet, så når de smider det, invaderer det ikke deres kirtler og organer. Selv dårligt fedt er effektivt fedt. 

Frisk juice er stadig godt. Men det er nødvendigt at akkompagnere det med noget fedt. Fløde eller rå æg. Eller rå kokosfløde.  Fedtet sætter absorbtionen i kroppen ned i tempo, så alle vitaminerne og enzymerne ikke bare ryger igennem. Det er også vigtigt at mixe frugten ordentlig i juicen. Her er der ikke en opskrift - det er noget med sugar-high og sugar-low …

Juicen er langt bedre starter om morgenen end cofein, nicotin, soda. Det er et falsk boost - ligesom kokain. Det er bare et adrenalin-kick. Man tænker bedre på en god diæt. Man skal være 'evangelist', frelst prædikant, for at være vegetar. 

Regeringer er underlagt virksomheder og deres korruption og lobbyisme og deres disinformationer og fake-undersøgelser. Firmaerne ønsker bare at tjene mange penge. Så folk, der er syge, bange og ustabile er deres ønskedrøm. Så render de til lægen, der ikke har en eneste sand kur mod deres problem. Læger behandler symptomer. Og al medicin giver bivirkninger og gør skade på krop og sind. I de forskellig brancher - fx. den, der producerer mælk - sidder der folk, der har deres info fra eliten. Herfra er der fx. indført forbud eller undtagelsesgørelse mod råmælk. Man kan også sige, at i et så centraliseret forsyningsnet, vi har, skal mælk samles ind i meget store mængder. Arla-type mejeriegiganter har udkonkurreret alle andre gennem årene, andelsmejerierne er blevet nedlagt. Mælken skal kunne holde sig, så hovedargumentet har været holdbarhed. Det kan pasteuriseret og homogeniseret mælk. Men det hele har været på producentens præmisser - af hensyn til dem. Ikke af hensyn til forbrugerens ernæring. 

Nu er der startet en hel bevægelse med 'raw food' som agenda.